Skolernes motionsdag

Sidste skoledag i 9. klasse

Fastelavn

Traditioner på Virupskolen

På Virupskolen har vi mange forskellige, festlige traditioner i løbet af skoleåret. Eksempelvis holder vi fastelavnsfest, store kagedag, festival, motionsdag og mange andre sjove og spændende arrangementer. Nedenfor kan du læse meget mere om Virupskolens traditioner:

JANUAR

Orienteringsaften for forældre til kommende skolestartere – I forbindelse med indskrivningen for nye skolestartere på Virupskolen, afholder vi en orienteringsaften, hvor forældre kan blive orienteret om Virupskolen og få hjælp til indskrivningen.​

FEBRUAR

Fastelavn - De fleste af klasserne i indskolingen og mellemtrinnet afholder fastelavnsfest, hvor de slår katten af tønden

Scenen er din – SFO afholder ”Scenen er din”, hvor børnene optræder, og forældre har mulighed for at komme forbi til en festlig dag i musikkens tegn​.

MARST

Store kagedag – SFO´ens forældreråd er vært ved et arrangement i SFO, hvor forældrene har mulighed for at komme forbi til en hyggelig eftermiddag med underholdning fra børnene.

APRIL

Åbent Hus arrangement for kommende skolestartere – Forældre og børn inviteres til Åbent Hus arrangement, hvor de blandt andet kan hilse på deres kommende børnehaveklasseklærer, klassepædagog og ledelse på skolen.

MAJ

Sidste skoledag for 9. klasse – Virupskolens 9. årgang har sidste skoledag, hvor de klæder dig ud og kaster karameller til de yngre elever og spiller fodbold mod lærerne.

Virup Festival – Den traditionsrige Virup Festival løber af stablen i maj måned. Børn og personale samarbejder om at lave boder og andet til festivalspladsen, så alt står klart, når forældrene ankommer til festivalen om eftermiddagen. Derudover er der en musikscene, hvor hver årgang på skolen optræder.

JUNI

Tyvstartsmøde – Virupskolen inviterer alle indskrevne elever i børnehaveklassen og deres forældre til et møde inden sommerferien. På mødet kan man hilse på sine kommende klassekammerater og få de sidste informationer inden skolestart

Dimmision - Virupskolen fejrer vores 9. klasseelever med taler, sange, diplomer og roser.

Sommerafslutning - Fredagen før sommerferien tager alle skolens elever afsked med skolen og lærerne med en højrøstet udgave af ferie-sangen.

JULI

Sommerferie

AUGUST

Første skoledag - Med flag og personlig velkomst af skolelederen modtager vi vores nye elever i børnehaveklasserne.

OKTOBER

Skolernes motionsdag - Fredagen før efterårsferien deltager Virupskolen i skolernes motionsdag.

NOVEMBER

Skolefoto - Hvert år har Virupskolen en aftale med en skolefotograf, som tager klassebilleder og portrætbilleder af alle elever og medarbejdere​.

DECEMBER

Luciaoptog - Hvert år fejrer Virupskolen Santa Lucia med et optog på skolen og det lokale plejehjem.

Juleafslutning – Hver mandag i december er der adventsamling på skoletorvet med sang, underholdning fra 9. årgang og julehistorier.