Åbningstider i SFO

Telefon (3.-4. årgang) 30 30 19 88

Kontakt skolen

Om SFO på Virupskolen

Virupskolens SFO er for alle børn fra 0. til 4. årgang.

I vores idræts-SFO arbejder vi målrettet med at skabe en indholdsrig, afvekslende og udviklende dag, hvor vi har et særligt fokus på bevægelsesglæde, respekfulde fællesskaber og på at hvert enkelt barn udvikler sig bedst muligt, både kognitivt, socialt og motorisk.

Vores fantastiske omgivelser med bålpladser, boldbaner, mulitbaner og med skoven som nabo understøtter vores pædagogiske visioner og værdier.

På Virupskolen deltager SFOens pædagoger også i en stor del af skoletiden. Her arbejder de tæt sammen med lærerne og understøtter børnene, så de trives og udvikler sig og bliver så dygtige som muligt.

Tabulex

Vi anvender Tabulex systemet i SFO. Her kan man fra sin smartphone eller computer følge eller sende informationer om sit barn. Man kan se, om barnet er gået hjem eller om barnet er taget med en ven/veninde.

Læs mere om Tabulex her >>

Her kan du bl.a. læse om:

• pladsgaranti
  • forældrebetaling